0

Se on eräänlainen, kun annat pallon jollekin kentän maalilla jalkapallossa: jos tämä henkilö tarttuu siihen ja juoksee päävyöhykkeelle, menetät sen pisteen ja pisteet eivät siirry. Kun on iso pino vedonlyönti yli, pino koko voi olla puolittunut. Jos ne ovat alas, olet jo voittanut, koska olet ylös kaikista vaiheista. Texas Hold’em on kolmivaiheinen pokeriturnaus. Näin päädyt kahteen voittajaan tapahtumaa kohden. Mitä useimmat ihmiset ajattelevat yksinkertaisena kolmen kortin floppipelinä, on muutamia yllättäviä vivahteita piilossa keskivaiheissa.

On tärkeää ymmärtää tämä: olet vain pelin kolmannessa vaiheessa, kun olet ylös ja vastustajasi on alas. Jos he eivät aio soittaa sinulle arvoalueella mitä he limed, todennäköisyydet ovat, sinulla on top pari tai suoraviiva tai suoraviiva, ja todennäköisyydet sinun täytyy taittaa. Tarkista – Vedonlyönti, https://www.comparebuzz.net/fi/ joka osoittaa kiinnostusta sokeisiin, ilman bluffia. Bluffing on hyödyllinen työkalu pokeri.

Sitä voidaan käyttää pitämään sinut kädessä ja suojaamaan sinua saapumasta showdown hyvin usein. Jos opit bluffata hyvin, olet erittäin onnistunut pitkällä aikavälillä. Miten käytät kaikkia näitä taitoja? Tässä muutamia asioita, joita teen. Harjoittelu ei ole tarkka tiede, mutta voit silti tehdä asioita, joiden avulla voit oppia nopeammin. Tämä tarkoittaa, että sinusta tulee kärsivällisempi, kurinalaisempi, parempi bluffari, strategisempi pelissäsi ja niin edelleen.

Jos välität pelistä, niin teet mitä tahansa, jotta voit tulla paremmaksi pokerin pelaajaksi. Olitko liian tiukka tai nostosi oli liian korkea? Oletko voittanut käden vai taittanut liian aikaisin? Mikä on mielestäsi menetyksesi syy? On hyvä muistaa tappiot kädessä. Opi virheistäsi Mieti, miten olet pelannut jokaista kättä viime päivinä. Miten välttää samaa virhettä seuraavan kerran? Opi tulkitsemaan vedonlyöntimalleja, reaktioaikoja, tapailua ja muita pokerin tarinoita.

Paranna lukutaitoasi ja havaintotaitoasi. Kiinnitä tarkasti huomiota vastustajien pelaamiseen ja etsi tottumuksia, bluffeja ja emotionaalisia reaktioita. Työskentele myös toiminnallasi, jotta et tippaa omaa kättäsi. Mitä paremmin voit lukea muita pelaajia, sitä älykkäämmin voit pelata heitä vastaan. Näiden havainnointivalmiuksien vahvistaminen tekee valtavan eron. Kehitä havainnointitaitoasi.

Yksi asia, jota teet oikein, on ottaa aikaa oppia pelaamaan ilman valtavaa pinoa. Miten voin olla parempi pokerinpelaaja? Suosittelen myös kokeilemaan joitakin erilaisia pöydän rajoja nähdäksesi, miten pelisi muuttuu pelaamasi panosten kanssa. Lyhyesti, mitä voin tehdä parantaakseni peliäni? Käyttämällä visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi bluffing. Sinulla on enemmän vastuuntuntoa, koska tiedät, että sinun on tehtävä kaikkensa pysyäkseen käsissäsi.

Tunnet olosi itsevarmemmaksi, sinusta tuntuu valmistautuneemmalta ja sinusta tuntuu, että hallitset omaa kohtaloasi. Kun alat miettiä, miten eri liikkeet kädessä toimivat, huomaat, että olet paljon mukavampi, kun olet kädessä. Toiseksi, visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi pokeri pelaaja yleensä. Online Poker Basics: Online Poker -pelien perusasiat.

Twyla Mandala Asked question September 18, 2023
Add a Comment